standard-title Fodrász A Luxurium fodrászat egy friss, lendületes és prémium megjelenésű szalon. Szolárium és műköröm szolgáltatás mellett a fodrászat egyedi és összekapcsolt akciókkal kedveskedik vendégeinek. Férfi fodrászatunk bejelentkezés nélkül is elérhető. Női fodrászatunk előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe.

Fodrász

A Luxurium fodrászat egy friss, lendületes és prémium megjelenésű szalon. Szolárium és műköröm szolgáltatás mellett a fodrászat egyedi és összekapcsolt akciókkal kedveskedik vendégeinek. Férfi fodrászatunk bejelentkezés nélkül is elérhető. Női fodrászatunk előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe.

A Luxurium fodrászat Győrben, a Lajta u 24 szám alatt található.

A Luxurium szolárium kiegészítő szolgáltatásaként indult, prémium női, férfi és gyermekfodrászat kiemelkedően elegáns és modern fodrászat Győrben. Vendégeink számára többféle stílust, modern és klasszikus fodrászati szolgáltatást nyújtunk, megfizethető áron.

Rendszeresen jelentkezünk akcióval, különböző csomag ajánlatokkal. A Luxurium fodrászat a szolárium részeként saját váróval rendelkezik, friss magazinokkal, televízióval, ingyenes internet szolgáltatással. Az esetleges várakozás, például hajfestéskor így nyugodtan, csendes környezetben, diszkréten telik.

A fodrászatban 2 szék található. Szakembereink többéves tapasztalattal, állandó ügyfélkörrel rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat, hozzájárulva a mindenkori piaci trendek szerinti munkavégzéshez és a vendégek igényeihez.

Férfi fodrászatunk bejelentkezés nélkül is igénybe vehető. Az esetleges várakozási idő legrosszabb esetben is 15 perc körüli, ha éppen egyszerre érkezik két vendég.

Női fodrászatunk előzetes időpont egyezetetéssel, bejelentkezéssel vehető igénybe. A bejelentkezést telefonon, vagy online fogadjuk. Email-ben nincs lehetőség fodrász szolgáltatás foglalására. A szolgáltatások lemondását, módosítását telefonon várjuk.

 

Loading…
  • Minőségi környezet

    Minőségi környezet

    A fodrászatban jól megtervezett külső és berendezés található.

  • Közösségi tér

    Közösségi tér

    A fodrászat és további szolgáltatások is egy helyen fizethetők / vehetők igénybe.

Minőségi környezetKözösségi tér
Monday

8:00 - 18:00

Tuesday

8:00 - 18:00

Wednesday

8:00 - 18:00

Thursday

8:00 - 18:00

Friday

8:00 - 18:00

Saturday

előzetes egyeztetéssel

Sunday

előzetes egyeztetéssel

Loading...