A Luxurium 2015 májusában nyitotta meg prémium szolárium szalonját Győr lakossága előtt.

A név, mely a luxus szoláriumot szimbolizálja, áthatja a szalon teljes belsőjét.

A Luxurium a világhírű Ergoline szoláriumgépeket gyártó cég csúcstermékeit használja. Megnyitása óta a legnagyobb, 11 db-os gépparkkal rendelkező szolárium Győr és vonzáskörzetében.

A szalonban megtalálhatók a fekvő és álló gépek is. A szoláriumgépek önálló, kifejezetten nagy alapterületű, klimatizált szobákban helyezkednek el, csendes háttérzenével, mintha egy kisebb szállodai helyiségben lennénk. A Luxurium minden szobában ingyenes wifit és telefontöltést biztosít ügyfeleinek.

A szolizni vágyók maximális kényelméért mindent elkövetett a szalon. Személyre szabott beállításaikat a gépek megjegyzik, akár saját zenelejátszó készülékeikről is hallgathatják kedvenc dallamaikat.

A szoligépek önállóan is klimatizáltak, csúcskategóriás Ergoline csövekkel szereltek.

Loading…
 • Ergoline csúcsgépek

  Ergoline csúcsgépek

  A Luxurium szoláriumban a legjobb gépek a legújabb csövekkel kerülnek beüzemelésre. Minden nap folyamatos ellenőrzéssel tartjuk karban a gépeket, figyelve a csövek elhasználódására és teljesítményére.
  A Luxuriumban a legjobb Ergoline gépeket használhatod.

 • Minőség és elismertség

  Minőség és elismertség

  A Luxuriumról elismerten nyilatkoznak celebritások, elismert emberek is, akik minden külső megjelenés mellett fontosnak tartják az emberi tényezőket is.
  Vendégeink között médiaszereplők, közszereplők, neves üzletemberek is megfordulnak.

 • Tágas és elegáns belső tér

  Tágas és elegáns belső tér

  A Luxurium diszkrét, prémium környezetet biztosít.
  A szoláriumgépek saját szobákban helyezkednek el, melyek önállóan is klimatizáltak. A tágas belső és az igényes elrendezés nyugodt és kényelmes pihenést és szoláriumozást garantál.

 • Üdítők és chipsek is kaphatók

  Üdítők és chipsek is kaphatók

 • Prémium szolikrémek

  Prémium szolikrémek

Loading...