post-title Világújdonság a Luxuriumban http://luxurium.hu/wp-content/uploads/2018/01/111106-9669103.jpg January 31, 2018 yes no Posted by
Categories:
Világújdonság a Luxuriumban
945 visitors
Posted by
Categories:

Világújdonság a Luxuriumban

Több mint 10 millió elégedett, barnult ember választja világszerte az ERGOLINE csúcsminőségű barnulási élményt.

Te se elégedj meg kevesebbel!

Luxurium Szolárium Stúdió Győr

Az ERGOLINE világviszonylatban messze a legkedveltebb szolárium márka! Már 30 éve világelső: innovatív UV technológiája, jövőbe mutató design, különleges kényelem, átgondolt kezelhetőség és példaértékű minőség.

Győr luxus szoláriuma a Luxurium kizárólag ERGOLINE gépekkel várja a barnulni vágyókat.

Az INTELLIGENT PERFORMANCE -nak köszönhetően a győri szoláriumban akár 30%-al intenzívebb barnulás érhető el! Az egyedülálló dizájn és rendkívül tetszetős, 200 animációra képes LED LIGHT show első pillantásra le fog nyűgözni.

A zárt barnító csatornában MULTI RELAX fekvőfelület 3D SOUND, AQUA-, AROMA FRESH valamint klimatizálás gondoskodik kényelmedről. Beállításaidat NFC kártyádra mentheted.

A Sunrise 488 a legjobb választás az álló szolárium kedvelőinek. A VIBRA SHAPE ritmikus rezgése pozitív hatással van az egészségre: támogatja az izomzat épülését, szabályozza a zsírégetést, javítja a mozgékonyságot, koordinációt. A bőr tápanyagokkal való ellátása javul így a barnulás hatása is fokozódik.

Loading...